kamp tri vodenice

DESTINACIJE

Planirate ljetovanje na obali Jadranskog mora? Hrvatskoj, crnogorskoj, bosanskoj.... svejedno je! Možda želite pobjeći u planinu za promjenu? Ili pak i jedno i drugo zamijeniti obilaskom zanimljivih gradova....
Dosadilo vam je sa Sarajevskom Baščaršijom sarajevska baščaršija , Starim mostom u Mostaru stari most u Mostaru , Dubrovačkom Tvrđavom Dubrovačka tvrđava , Kustinim Andrićgradom Andrićgrad u Višegradu biti na ˝vi˝, voljni ste ih vidjeti, dotaći, upoznati... Preći na ˝ti˝....

Na putu koji vodi do ovih gradova, primorja ili planina stoji naš kamp, ali ne samo da stoji kraj puta već stoji i vama na usluzi!
Šta mislite o tome da vam otmemo malo vremena i bacimo vas na neku od naših destinacija? Da vas skrenemo sa utabane životne staze i navedemo na našu VODENICU? Vratimo vas u zaboravljeno vrijeme kad je sve bilo čisto, netaknuto, sasvim prirodno?
Podsjetimo vas na jedinu pitku rijeku u Evropi - smaragdnozelenu Taru.... Na Maglić, najviši od svih u Bosni... Prašumu Perućicu u koju još uvijek samo nogom možete kročiti dok je četvorotočkašima ulaz strogo zabranjen! Da vas odvedemo u neviđeno lijep kanjon Nevidio... Da obiđemo čarobno Trnovačko jezero.. Ili jedan od dva nacionalna parka u blizini, NP "Sutjeska" Nacionalni park Sutjeska ili NP ˝Durmitor˝?
Nama pustite da vam otmemo malo vremena za sve ovo, a ni zaborav vam neće moći oteti sjećanja na ove izuzetne prirodne ljepote!


Vidimo se!!!

Skype
raftingcentertrivodenice
Viber
+387 65 584 754
Pratite nas: